Web design şi dezvoltare

La baza filozofiei noastre este dorința de a crea site-uri intuitive, care sunt ușor de navigat și au capacitatea de a duce vizitatorul acolo unde dorește cu un număr cât mai mic de clicuri.

Procesul de dezvoltare

Fiecare afacere are cerinţe diferite, iar design-ul trebuie să reflecte în mod eficient imaginea și stilul companiei. Vom construi o relație puternică cu dvs., pentru a înțelege exact care sunt obiectivele şi cum se pot realiza în mod eficient prin intermediul site-ul.

Consultare

O conversaţie detaliată va avea loc, pentru a stabili scopurile şi obiectivele dvs. legate de site. Se vor lua notiţe, iar împreună cu dvs. vom alege o metodă de comunicare convenabilă, prin e-mail, telefon, sau întâlnire.

Propunere

Pe baza cercetării noastre, referitoare la necesităţile dvs., vom crea o propunere de web design care detaliază ceea ce vom face, cum vom face, timpul de lucru necesar şi costul total al proiectului.

Propunerea de web design va fi trimisă către dvs. pentru aprobare şi după ce am primit acceptarea propunerii noastre, vom începe dezvoltarea site-ului.

Testarea finală

Vă vom îndruma, pas cu pas, despre cum puteţi administra site-ul, iar la fiecare etapă a procesului de dezvoltare ne vom consulta cu dvs., pentru a ne asigura că sunteţi mulţumit(ă) de rezultat.

Lansarea site-ului

După testare şi atunci când sunteţi complet mulţumit(ă) de site-ul dvs., va trebui realizată plata. După plată, site-ul va funcționa direct pe numele său de domeniu şi este gata de utilizare.

Vă putem ajuta?

© 2017 Event Media