Întrebări frecvente

Cât costă realizarea unui site?

Este întrebarea pe care o primim cel mai des și una dintre cele mai grele de răspuns. Suntem de părere că necesităţile fiecărui client sunt diferite, motiv pentru care stabilim un preţ pentru fiecare site în parte. Împreună vom crea un design şi fixa un preţ, spre deosebire de alte companii care stabilesc la început un preţ, iar pe parcurs îl ridică. Preţul va fi stabilit înainte de a începe lucrul şi nu veţi avea surprize pe parcursul procesului.

Cât costă întreținerea unui site?

Spre deosebire de alte companii care percep o taxă lunară, noi nu percepem taxă de întreținere. Toate site-urile realizate beneficiază de zonă de administrare a conținutului, iar clientul este cel care își actualizează site-ul în urma unui training, eliminând astfel costul.

Cât durează realizarea unui site?

Intervalul de timp variază între 3 – 10 zile şi este determinat de complexitatea site-ului dvs.

Oferiți găzduire web?

Da, oferim găzduire web, împreună cu partenerul nostru HostVision.

Beneficiez de găzduire web de la o altă companie, pot utiliza găzduirea web existentă?

În cele mai multe cazuri puteți utiliza găzduirea web existentă, depinde însă de caracteristicile sale.

Momentan mă aflu într-o dispută cu actuala companie de web design și îmi este teamă că pot pierde domeniul, există un pericol în acest sens?

Dacă dețineți un domeniu, nimeni nu vi-l poate lua sau reține, indiferent de circumstanțe. Deși nu putem intra într-o dispută cu actuala companie de web design, vă putem ajuta să obțineți domeniul înapoi.

Oferiţi soluţii E-commerce?

Da, oferim soluţii E-commerce complete, acestea vă permit să vindeţi produse online şi să încasaţi plăţi.

Realizați SEO?

Da, realizăm SEO (Search Engine Optimization), pentru cei care doresc o vizibilitate mai bună a site-ului în motoarele de căutare.

Oferiţi consultanţă?

Da, consultarea are loc la început, este gratuită şi are rolul de a stabili scopurile şi obiectivele dvs. legate de site.

Ce fel de suport oferiţi?

Oferim suport complet pentru clienţi, dacă aveţi întrebări cu privire la site-ul dvs., sau aveţi nevoie de ajutor în utilizarea acestuia, suntem mereu disponibili să acordăm suport prin e-mail sau prin telefon.

Vă putem ajuta?

© 2017 Event Media